var data = '';
document.write(data);
var data = '
';
document.write(data);
var data = '
';
document.write(data);
ِکشتی هوایی
طراحی و ساخت کشتی هوایی و تلاش برای بومی سازی تکنولوژی هواوفضا
دو شنبه 8 بهمن 1397برچسب:, :: 12:42 :: نويسنده : فلایت سازان
امروز بعد از مدتها تصمیم گرفتم مطلب جدیدی ارائه نمایم. کشتی هوایی الکتریکی می تواند هم حافظ محیط زیست باشد و هم حامی منابع زمین. کانادا سرزمین پهناوری است و تامین و مدیریت آن مستلزم منابع فراوانی است ازجمله نیروی انسانی! وجود و بهره برداری از کشتی های هوایی می تواند حلال بسیاری از مشکلات باشد.
دلایل بهره وری بالای کشتی هوایی رو می توان این گونه لیست کرد:
1- عدم نیاز به راه سازی و نگهداری از انها
2-عدم نیاز به تامین منابع حفاظت از راه و موارد مورد نیاز در زمستان ها
3-پشتیبانی راحت از کشتی هوایی
4-تحویل کالا و خدمات در محل
5-سریع الوصول بودن دسترسی به مناطق صعب العبور و یا سخت
6-نگهداری اسان از پرنده
7-تکنولوژی مناسب برای کشورهای کمتر توسعه یافته و فقیر جهان در شرایطی که فقرا، فقیر تر می شونند زیرا ثروت دیگه منابع نیست بلکه تکنولوژی است مثلا حتی در فقیرترین جاهای جهان مردم موبایل و اینترنت رو دارنند ، این در حالی است که حتی نمی دانند این تجهیزات چگونه ساخته می شونند و کار می کنند.
8-رسمی شدن خودروهای ، خودران و تامین منابع دیتا برای آنها، زیرا این خودروها در شرایطی هوشمند هستند که باهم در ارتباط باشند و استفاده از کشتی هوایی ایده ال واهد بود در شرایطی که ماهواره برای همه کشورها راحت الوحصول نیست.
9-حفاظت از منابع و جنگل ها با تغییرات سریع آب و هوا ، کشتی هوایی می تواند از گشت تا اطفای حریق و حتی مرزبانی و تامین امنیت مرزها و نجات از بلایای طبیعی کاربرد داشته باشد.
10- و غیره................. استفاده های بی شماری رو می توان نام برد ماند فرانسویها که گشت تفریحی بر فراز پاریس رو با کشتی هوایی راه انداختند بجای ساخت تله کابین و سایر روش ها.
در فیلم زیر بررسی دقیق که انجام گردیده و دلایل آن رو خواهیم دید.
با تشکر
حسن
تبریز
نظرات شما عزیزان:
|
آخرین مطالب آرشيو وبلاگ پيوندها
نويسندگان |
|||
![]() |